PFERD Combiclick akció banner
(Az akció 2021. április 26-tól visszavonásig érvényes. Az oldalon feltüntetett információk csak tájékoztató jellegűek. Az akció pontos részleteiért töltse le az oldal alján elérhető akjció szórólapot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek egyikén. A Ferroszerszám Kft. fenntartja a jogot, hogy az akció feltételeit előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.)
PFERD Combiclick akció
Az akció időtartama alatt minden, legalább 50 db COMBICLICK-korong rendelése esetén 1 db támtányért adunk ajándékba.
 
A PFERD szabadalmaztatott hűtő- és gyorsfelfogatási rendszere alkalmazható fíbertárcsákhoz, vlies- és filcszerszámokhoz.
A COMBICLICK-rendszer egy speciálisan kialakított támtányérból és a fíbertárcsa hátoldalán lévő stabil felfogóból áll. A COMBICLICK-fíbertárcsákat támtányérral a kereskedelemben kapható sarokcsiszolókra lehet felfogni. A hűtőbordák speciális geometriája biztosítja a kiváló légáramlást, ezáltal a csiszolóanyag és a munkadarab hőterhelése jelentősen csökken. A gyors felfogatórendszer, az erős tartó, a megbízható rögzítés és az integrált hűtőhatás a hagyományos szerszámokkal szemben 30%-kal alacsonyabb munkadarab hőterhelést, 25%-kal nagyobb leválasztási teljesítményt, 30%-kal növelt élettartamot és jobb csiszolószemcse kihasználást kínál.
 
Combiclick grafikon1
Combiclick grafikon1
Combiclick grafikon1