A BESSEY szorítókat világszerte a precizitás és hosszú élettartam miatt részesítik előnyben a szakemberek. A több mint 1.600 alkalmazásbarát, ergonómiailag kiforrott fém, fa- és asztalos ipari szorító és rögzítő szerszám valamint lemezvágó ollókból álló kínálatból most három különböző területen kínálunk akciókat. A pontos részletekért töltse le a képek alatt elérhető szórólapokat vagy további kérdések esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.
(Az akciók 2021. április 26-tól visszavonásig érvényesek. A Ferroszerszám Kft. fenntartja a jogot, hogy az akciók feltételeit előzetes értesítés nélkül megváltoztassa.)
2021-es faipari akció
Továbbra is utolérhetetlen áron kínáljuk a BESSEY fogaskerék-áttételes GearKlamp szorítókat, melyek a legszűkebb helyeken is egyedülálló szorítási lehetőségeket kínálnak valamint a REVO testszorítókat, melyek akár 8.000N szorítóerőt is képesek kifejteni.
BESSEY faipari akció 2021
2021-es szorító akció
Ha teljesacél, emelőkaros vagy lakatos szorítókat keres, akkor jó helyen jár! A 2021-es tavaszi BESSEY akciónkba összegyűjtöttük a legnépszerűbb darabokat, hogy egész biztosan verhetetlen áron juthasson az Ön számára legmegfelelőbb szerszámhoz.
BESSEY szorító akció 2021
Ajtótokbeállító és ablakbeépítő akció
Ablakok és ajtókeretek beépítése? A BESSEY szerszámokkal szintet léphet a hatékonyságban! Ajtótok beállító és ablakbeépítő szorítók, mennyezet és szerkezet támasztók és további hasznos kiegészítők most mind egy helyen kedvező áron.
BESSEY ajtótok és ablakkeret beépítő akció 2021