bemutatkozas-4.jpg

Társaságunk alapítói 1999 óta folytatják ipari szerszámkereskedelmi tevékenységüket. Az eltelt időszak komoly munkájának és együttműködő partnereink bizalmának köszönhetően cégünk a magyar szerszámkereskedelem új területeinek meghatározó szereplőjévé vált. Legnagyobb erősségünk szakmai múltunkban, technológiai ismereteinkben és szaktanácsadásunkban rejlik. Ferroszerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. elsősorban a fémipar, valamint az építőipar fémiparhoz kapcsolódó területein azon vállalkozások igényeit kívánja kielégíteni, akiknek fontos, hogy feladataikat hatékony, termelékeny, korszerű megoldásokkal oldják meg.

A Ferroszerszám Kft. az ipari elektromos és pneumatikus kisgépek, a csiszolástechnika, a fűrészelés, a fémipari megmunkálógépek, a hegesztéstechnika, a tömítés- és ragasztástechnika és a munkavédelmi eszközök területén biztosítja mindazt a termékválasztékot, szaktudást és kísérő szolgáltatásokat, melyekkel partnereit előnyhöz juttatja a piaci versenyben. Szolgáltatásaink egyediségét intelligens eszközkezelő rendszerek, eszközkiadó automaták, DispoMat szekcionált páternoszter rendszerek és kisgépes flottakezelő rendszerek is támogatják.

bemutatkozas-5.jpg

Állandó kínálatunk lehetővé teszi, hogy partnereink a PFERD, VSM, KLINGSPOR, METABO, MILWAUKEE, CRC, TYROLIT, SIKA, OSG, LENOX márkák teljes kínálatát élvezve hosszú távon építhessenek az általunk forgalmazott szerszámokra, melyekre gyártói garanciát is biztosítunk, beszállító partnereink jelentős hányada rendelkezik gyártói ISO minősítéssel.

Számunkra kiemelten fontos, hogy Partnereink mindig a legmegfelelőbb megoldást alkalmazzák, így termékeink közül ajánlunk azonos célra – minőségben és árban – eltérő alternatívát is. Minden Ügyfelünknek személyes találkozón, valamint szaktanácsadással egybekötött termékbemutatón keresztül szeretnénk átfogó képet nyújtani cégünkről és beszállítóink termékpalettájáról, hogy Ön megnyugvással és meggyőződéssel dönthessen a legkiválóbb minőségű eszköz vagy termék mellett.

 

Dolgozzunk közösen Európa vezető szerszámgyártóinak támogatását élvezve a szakmai kihívásokon, forduljon hozzánk bizalommal!